Лаура Даморе, стјуардеса со најголема популарност на Instagram

Loading...

Атрактивната Италијанка Лаура Даморе според многумина важи за најубавата стјуардеса во светот.
Работи како стјуардеса веќе 13 години, а особено голема популарност стекна на Instagram каде ја следат над 790.000 обожаватели.

loading...