ЛЕВИЦА: И ПО ПЕТ МЕСЕЦИ, НОВИТЕ ТЕТОВСКИ АВТОБУСИ НЕ МРДНАЛЕ ОД МРТВА ТОЧКА!

Loading...
Тетово без градски превоз и по пет месеци од набавката на петте автобуси од страна на општината.
На 17 јануари 2021 година, во Тетово пристигнаа пет автобуси од марка Исузу, набавени за 720.000€ народни пари, односно 144.000€ од автобус. Но, и покрај тоа, тие веќе пет месеци седат паркирани во дворот на територијалната противпожарна единица во Тетово.
Левица ЛО Тетово бара одговор од градоначалничката Теута Арифи и од Општина Тетово зошто толку скапите автобуси се’ уште не се пуштени во употреба?
* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...
Loading...