Легендарната актерка ја прими вакцината- веднаш мораше ова да го сподели со јавноста, една работа дури ја направи уште истиот ден

Loading...

Легендарната српска актерка Сека Саблиќ вчера ја прими вакцината против коронавирусот, а за медиумите вели дека се чувствува одлично.
„Јас се одморам, уживам, добро сум. На Сава сум на езеро, уживам, пијам џин тоник, ништо не ми фали“, вели актерката.
Таа низ смеа раскажува и дека не и фали ништо.
Инаку актерката ја примила кинеската вакцина, а за српските медиуми открила дека е многу задоволна од целиот процес.
-Многу малку време чекав, навистина сум запрапастена дека се функционира толку брзо, вели Саблиќ.

loading...