Лежерни, викенд модни комбинации со бели фармерки

Сезоната на бели фармерки може да ја прогласиме за отворена!
Додека во зима се трудиме малку да ги подзаборавиме белите фармерки, доаѓањето на сонцето и нешто повисоките температури ни даваат желба веднаш да ги вклучиме во секојдневните комбинации.
Постојат многу лежерни варијации во кои можете да ги носите белите фармерки, без оглед дали се широки или тесни.
25 идеи како тоа го прават жените со стил:

Loading...