Лекарки од Штип во карантин, биле во контакт со заразената директорка

Неколку лекари специјалисти од штипското кожно одделение се во домашна изолација, откако биле во контакт со директорката на Клиниката за кожни болести, за која тестовите покажаа дека е позитивна на … Продолжи со читање Лекарки од Штип во карантин, биле во контакт со заразената директорка