Ленин го нападна со погрдни зборови Митко Јанчев

Loading...

Ленин го нападна со погрдни зборови Митко Јанчев

Во вулгарен пост каде што секој што не се согласува со Мицковски е спореден со хомосексуалец и педофил Ленин Јовановски го нападна градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев на сосема непримерен начин. Подолу прочитајте го постот. 

КАДЕ ПРЕКУ РЕД БЕ КОПИТО КАВАДАРЕЧКО,
не ти е ова плевната кај што си роден, пред тебе чекаат Нино, Јове, Филип, Тони, Саше, Крсто, Ели, Љупчо, Јанко, Суза, Аце и уште неколку хомосексуалци, педофили, фб “патриоти” и АНАЛитичари.
(политичките пропалитети и з(а)грижените се у друг ред)

Инаку Ленин често се слика со луѓето на Мицковски и не е изненадување постот. Зачудува само ниското ниво на зборовите.

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...