Лепа Брена: „Никогаш не бришам прашина и не мијам садови!“

Loading...

Лепа Брена призна дека единствената обврска во домаќинството ѝ е да ја извади облеката од гардероберот што веќе не ја носи, и да одлучи што ќе прави со неа – дали ќе ја донира или ќе ја фрли.
Никогаш не бришам прашина и не мијам садови. Има луѓе што ги плаќам за да го направат тоа за мене. Она што јас треба да го направам е да ја извадам мојата непотребна гардероба од плакарот“, откри популарната пејачка.
Јас го празнам плакарот неколку пати во текот на годината. Ги фрлам сите оние работи што не ги користам или ги подарувам“, вели Брена.

loading...