Лепа Брена прозбори за неверството на Боба Живојиновиќ

Loading...

Декември 1991 година се омажи за Боба Живојиновиќ, а во медумите често се пишува за нивниот брак.
Во една прилика нејзината изјава за неверството на нејзиниот сопруг крена огромна прашина во медиумите.
„Секогаш велам дека сексот е приказна која се продава многу евтино. За мене не е неверство сексуалното изневерување туку кога некој ќе те издаде како човек и кога некој ќе ја издаде твојата фамилија, изјави Брена во 2017 година.
Сега на прашањето, што не би му простила на Боба, дали е тоа некое неверство, пејачката одговори:

 

View this post on Instagram

 

Jamajca🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Лепа Брена во декември 1991 година се омажи за Боба Живојиновиќ, а во медумите често се пишува за нивниот брак.
Во една прилика нејзината изјава за неверството на нејзиниот сопруг крена огромна прашина во медиумите.
„Секогаш велам дека сексот е приказна која се продава многу евтино. За мене не е неверство сексуалното изневерување туку кога некој ќе те издаде како човек и кога некој ќе ја издаде твојата фамилија, изјави Брена во 2017 година.
Сега на прашањето, што не би му простила на Боба, дали е тоа некое неверство, пејачката одговори:
„Во денешно време не е толку важно неверството. Важно е да не ве издадат. Денес, суштински е важно некој да не ве изневери во животот, а некои глупости кои се зборуваат по естрадата и што е интерсно за медиумите, тоа не сакам да го коментирам,вели Брена за „Свет“.

loading...