Лепа Брена ја покажа куќата

Loading...

Една од најголемите ѕвезди во поранешна Југославија Лепа Брена реши за прв пат да го покаже својот дом. Вилата се наоѓа во елитниот дел на населбата Бежаниска коса. Во неа се е уредено со стил. Надворешноста е во црвена боја, во дворот има базен и летниковец.
Внатре пак има стилски мебел, позлатени огледала и кујна во италијански стил.Што би се рекло, луксуз за сите пари.

loading...