Лесен рецепт за појадок од омлет

Loading...

Омлетот е брз и вкусен појадок, а може да се комбинира со разни додатоци како зеленчук, печурки, месо и разно-разни комбинации.
Во овој рецепт е со месо и кромид.
Почеток на денот со оброк кој содржи јајце е секогаш добар избор бидејќи дава енергија. Но, внимавајте да не претерате со леб.

loading...