Лидерот на ДПМНЕ со млитав говор го спласнува моралот на народот

Loading...

Македонскиот народ ја покажа лубовта кон својата земја се собра во голем број. Но лидерот на ДПМНЕ со неговиот нежесток блед говор ќе го спласне моралот на Македонецот. Можеби се е смислено. Не смееме вака да дозволиме. – Ова на својот профил го објави Ѓорѓи Петрушев и како што веќе кажавме ги сублимира размислувањата на најголемиот дел на членови на ВМРО-ДПМНЕ…

Тој смета дека членството и Македонскиот народ очекуваат и бараат лидерство во обидот да се спаси државата а наместо тоа добиваат митинг за промоција на Мицковски дури 6 месеци по изборот, кој како што знаете е и повеќе од спорен…

Претходно објавивме дека бројките веќе се штелуваат и до утре можно е да се стигне и до бројката од 150.000 присутни сеедно што не е возможна. Но, ова е добар обид на бирото за пропаганда. Сепак како што може да се види по нетот, опадната им е моќта за симулирање и масовна хипноза. Посебно по заминувањето на редица медиуми кои беа на располагање.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...