Лила повторно го запеа својот хит, а погледнете кој пејач ѝ прави друштво

Loading...

Македонската водителка Лила Филиповска со секоја своја објава на социјалните мрежи привлекува внимание.
За оние што не знаат, Лила Филиповска пред 20 години имаше кратка музичка кариера.
Таа имаше неколку песни, а една од нив беше „Ти верував до крај“, песна за која таа го напиша текстот.
Токму оваа песна Филиповска ја испеа повторно, но овој пат друштво ѝ правеше младиот пејач Филип Пешевски.
И Лила и Филип на своите социјални мрежи го споделија видеото каде ја изведуваат оваа песна, а водителката напиша дека во иднина нејзините обожаватели ќе слушнат и нешто ново.

loading...