Лудост: Имала секс со 10.000 партнери

Loading...

Гвинет Монтенегро има 39 години и во животот имала секс со повеќе од 10.000 мажи. Кога имала 18 години, оваа Австралијанка била жртва на масовно силување. Животот тогаш драматично и се променил. Прво била стриптизерка, а на 21 година прв пат имала секс за пари.
-Тоа беше како дрога. Добивав и по 1.000 евра од вечер. Купував автомобили, дрога, облека, вели Гвинет.
На 29 години прв пат размислувала за тоа да ја напушти оваа работа и сакала да стане пилот. Но лекарите и пронашле проблем со бубрезите, па повторно почнала да работи како ескорт дама. Со сексот за пари засекогаш завршила на 33 години. Таа напишала и книга во која проговори за својот живот, работата и сексот.

Во неа опишала што навистина нејзините клиенти сакаат.
-Поголемиот дел од мажите најмногу сакаат контрола и признание. Поголемиот дел од мажите денес веќе се не чувствуваат мажествено. Не знаат како да се постават. Ретко кој од моите клиенти сакаше чудни и необични игри, вели Гвинет Монтенегро.

loading...