ЛУКАС: За 1 сат настап земам 50.000 евра, па видете кој шмрка, кој да се слика!

Изгледа го изнервираа што нон стоп го прозиваат дека шмрка па Ацо Лукас одговори во негов стил. “За сат наступа тапнем 50 000 еврића колико сиротињска стока не може цео живот да заради и још ми вичу “Ацо легендо” . Јесам ли ја на коки или ви ?”- Aца Лукас, а Вие мислите …..!!!???