Луксузни ски центри

Loading...

Скиењето е еден од најатрактивните зимски спортови. Една недела на планина може да го промени драстично вашето раположение, да ве разведри и дефинитивно да ве отргне од сите проблеми.
Погледнете неколку луксузни ски центри и за миг замислете дека сте таму.
1.Ресортот „Вали“ Колорадо. Овој луксузен хотел се наоѓа високо на карпите во Колорадо, и нуди магичен престој и уживање во зимските спортови.
2. „Парк Хајат Бивер Крик“ ресортот. Овој ресорт на своите гости им нуди уникатни вкусови на пива кои може да им бидат послужени за време на престојот таму или за време на скиењето.
3. „Фаирмонт Банф Спрингс“  ресортот се наоѓа на листата на хотели со најдобра локација. Уреден е според изглед на Шкотски дворец и уникатен Европски стил.
„Крос-кантри“ или „Бек- кантри“ скиењето се најстарите форми на скиење, развиени во Скандинавија како начин на патување околу снег.Скиењето е еден од најатрактивните зимски спортови. Една недела на планина

loading...
Loading...