Луна ги загрижи своите фанови: „Утре имам закажано на лекар“

Поранешната учесничка на реалити шоу „Задруга“, Луна Џогани (24), открила дека има здравствен проблем, заради кој треба да посети лекар.
Имено на Луна и на Марко Миљаковиќ на Инстаграм лајв им „упаднале“ Гаги Џогани и Ермина Пашовиќ. Луна во текот на разговорот кажала дека има закажано на лекар, затоа што имала проблеми со желудникот, но не ги изнела сите детали за каков проблем поточно се работи.
-Утре имам закажано на лекар, имам проблем со желудникот, истакнала Луна и ги загрижила своите фанови.

Пронајдете не на следниве мрежи: