Луна Џогани одблизу ги покажа огромните гради

Loading...

Луна Џогани, ќерката на популарните фанки Џи која победи во „Задруга2″, по излегувањето од реалното шоу и победата, си стави силикони кои сега гордо ги покажува.
Таа не ретко знаеше дека каже дека е рамна како даска, но сега има со што да се пофали.
Погледнете:

loading...