Луна Џогани сподели емотивен момент од семејниот дом!

Loading...

Ги разнежни следбениците!
Ријалити sвездата Луна Џогани се породи на 15 јуни и роди девојче, Миа. Гордите родители не се одделуваат од својата ќерка.
Вчера Марко Миљковиќ дојде да ги земе Луна и Миа и ги изнесе од породилиштето „Народен фронт“. Од тој момент, тие останаа во нивниот стан во Нов Белград. Додека Луна се опоравува од породувањето, Марко се обидува да се погрижи да не им фали ништо на неговите миленички.
Денес Луна, исполнета со гордост, го сликаше Марко додека ужива со Миа и со воодушевување ја гледаше.
– Среќен Ден на таткото – напиша таа и додаде емотикони срца на фотографијата, а емотивниот момент од нивниот семеен дом ги разнежни следбениците.

loading...
Loading...