Луѓево од цела држава ги мрцваревте по снегојве за да гледет дамли на бина?

Loading...

Вечерва на протест: Солза здрвена, жонглерон побелен, палчо полупобелен гледа у пичку матер, Тошо со обезбедување до него, оние другине ботојне в телефони гледаа…
Луѓево од цела држава ги мрцваревте по снегојве за да гледет дамли на бина.
Браво мицееее, ку*тону еден.
***
Ова е пост кој сублимира се за приватната журка на Тодор Петров на која учество земаа и Горан Костовски кој се крие зад ликот на ЧИЗКЕЈК на твитер и за кој се зборува дека ги хакнал страниците на БОЈКОТИРАМ со цел да си стекне позициска предност во намерата да се промовира како автентичен лик…
Членството на ВМРО кое по списоци беше донесено на протестот беше вчудовидено што на бина гледа левичарски маргинални и пензионирани ликови (се зборува на некои дека и по партиска задача им се правени партиите со потписи од членството на ВМРО) и некои сосема непознати… Тие пак ликови се качија горе на задача. Да си ја одработат тезгата.
Затоа и се чини дека е произлезен горниот статус, кој бидејки има приватност не го објавуваме со ембедиран код, туку со заштитено име. Се разбира авторот ни е сосема познат.
Околу протестот прочитајте и ова: Чизкејк манипулаторот.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...