МАЖИТЕ ИМАА ШТО ДА ВИДАТ: Нивес клекна на коленици и…

Loading...

Бујната старлета Нивес Целзиус покажа какви вежби прави наутро за да остане во форма, но на сите им „падна“ во очи еден друг детаљ.
Имено старлетата клекна на коленици, а градите само што не и испаднаа од малото и тесно топче кое го носеше.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

loading...