МАЖИТЕ КОИ САКААТ СЕКС НА ПРВ СОСТАНОК ИМААТ ПОНИЗОК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА!

Loading...

МАЖИТЕ КОИ САКААТ СЕКС НА ПРВ СОСТАНОК ИМААТ ПОНИЗОК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА!

Секс на прв состанок е одлика на глупави и необразовани мажи, покажува неодамнешното истражување. Универзитетот во Тексас направил студија чија цел била да открие во која мера мажите очекуваат да им се посреќи уште на првиот состанок.

На повеќето им паѓала секирата во мед, особено ако се земе во предвид податокот дека дури 20% од анкетираните американци добиваат секс уште на првиот состанок. Меѓутоа истите тие 20% припадници на посилниот пол покажале дека се глупави и арогантни мажи.

МАЖИТЕ ИЗНЕВЕРУВААТ СО ВАКВИ ЖЕНИ!

Истовремено има и такви фраери кои на сексот на прв состанок гледаат како на отскочна даска за осовојување на девојка и влегување во врска, но има и такви кои на тоа гледаат само како чиста забава, сметајќи дека сигурно еден убав ден ќе дојде и моментот и тие да се скрасат со жената на својот живот.

Било како било, истражувањето зборува дека мажите кои настојуваат да имаат секс на прв состанок имаат и поголеми предизпозиции и во следните врски континуирано и повеќекратно да изневеруваат.

Како и да погледнеш, овие мажи не се добар избор!

ШТО САКААТ ЖЕНИТЕ: АКО МОЖЕ ДА ИМ СЕ ВЕРУВА НА МАЖИТЕ, ТОГАШ БИ БИЛО ОВА!

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...