Маж и жена со бебе крадат во „Меркур“ во Скопје

Loading...

Компанијата „Меркур“ објави видео од безбедносна камера на која се снимени маж и жена кои со себе носат и бебе, а во еден моментот од рафтовите за алат крадат производ.
Тие првично внимателно гледат лево и десно, па кога ќе се уверат дека нема никој мажот го зема алатот, а жената ја отвора чанта, но заборавиле на безбедносните камери.

loading...
Loading...