Маж нападнал полицајци и болничкото обезбедување во Психијатриската болница – Бардовци

Loading...

Полицајци и болничко обезбедување во Психијатриската болница во Бардовци биле нападнати од страна на пациент.
“Вчера во 18:50 часот при дадена полициска асистенција на службата за итна медицинска помош за спровод на лицето, 37-годишниот М.И. од Скопје, во Психијатриска болница-Бардовци, тој физички ги нападнал полициските службеници и болничкото обезбедување. Лицето е спроведено во болницата“, информира МВР.

loading...