Маж падна во канал и се повреди, му помогна МАЧКА

Loading...

Во јапонскиот град Тоиома, маж пропаднал во канал, односно се повредил полесно, но неговата несреќа не би била толку необична да не му помогнала мачка, јавуваат јапонските медиуми.
Имено, една мачка упорно гледала во каналот за наводнување во кој паднал мажот, па така заинтересираните граѓани застанале да проверат што се случува.
Тогаш во каналот гледале тело на маж кое не се поместувало, па го извлекле.
Мажот поминал со полесни повреди и гребнатинки, а мачката за тој потфат е наградена со пофалница која и е врачена од властите на градот,

loading...