Македонија започнува преговори за членство во ЕУ

Loading...

Македонија започнува преговори за членство во ЕУ

Ова беше пред кратко време соопштено на прес конференција во Владата на РСМ.

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Па потоа прочитајте уште и ова:

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...