Македонија отиде во историјата. Конечно успеаја плановите да се разнебити една красна држава

Македонија отиде во историјата. Конечно успеаја плановите да се разнебити една красна држава… Греота за генерации и генерации кои ги положија своите коски за оваа држава… изгласан е амандманот 33 на Уставот со кој државата се преименува во СЕВЕРНА.

Loading...