Македонија повторно се гуши- во овие три македонски градови вечерва екстремно загадено

Loading...

Во Куманово, Тетово и Битола вечерва воздухот е многу високо загаден.
Во Скопје е високо загаден, додека во Кочани и Струмица воздухот е средно загаден.
Во Кавадарци, Кичево, Велес и Гостивар, воздухот е многу ниско загаден.
Во Куманово се измерени 199 ПМ честички на 100 микрограми, во Битола 167 ПМ, а во Тетово 118 ПМ.

loading...
Loading...