МАКЕДОНИЈА ПОД СНЕГ – утрово вистинска зимска идила има речиси насекаде, особено во овој ски центар „трупа“ снег

Очекувањата на метеоролозите се оствари утрово.
Имено снег има речиси на сите повисоки планини во земјава, а според видео камерите на „skimacedonia.mk“, јасно се гледа формирана снежна покривка и на најпознатите ски центри во нашата земја.


Утрово снег има во Маврово, Попова Шапка, како и во Пониква.
Од фотографиите и виде камерите може да се забележи дека најмногу снег паѓа на Попова Шапка каде речиси се е бело.
Попова Шапка


Попова Шапка

Пронајдете не на следниве мрежи: