Македонија според стапката на тестирања за КОРОНАВИРУСОТ е втора во регионот

Македонија според стапката на тестирања за ковид-19 е втора во регионот. Само Хрватска е со поголем процент. Објави Филипче вечерва на неговата Фејсбук страна. Анализите покажуваат дека сме втора земја … Продолжи со читање Македонија според стапката на тестирања за КОРОНАВИРУСОТ е втора во регионот