Македонската дијаспора повика на митинг на 9 јануари пред Собранието на РМ

Среќна нова година 2019!
Би сакале да повикаме и учествуваме на масовен протест на 9 јануари 2019 година по повод најавеното гласање во парламентот за уставните промени.
Секој да допринесе од своја страна за што поголема масовност.
Дали и вие би учествувале и го имате тој план во вашата агенда? Поздрав
Координативно тело на дијаспората -Европа

Loading...