Македонската ЕСпорт Федерација најавува натпревари

Loading...
Време е за официјални еспорт натпревари!
Пријавете се на CS:GO, LoL и PES 2020 турнирите во организација на официјалната Македонска Еспорт Федерација!
Отворени квалификации за СИТЕ заинтересирани тимови, без исклучок. Квалификациските турнири почнуваат на 4. мај, а најдобрите ќе добијат уникатно европско искуство и награди!
Во наредните денови следат дополнителни информаци, а за сега ги очекуваме вашите пријави на нашите три квалификациски турнири во CSGO, LoL и PES 2020. GLHF!!!
* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...