Македонскиот јазик ми е секси!

Loading...

Јелена Карлеуша во интервју за 1ТВ во емисијата на Тијана Дапчевиќ, за обожавателите од Македонија открива зошто македонскиот јазик и звучи секси, но и детали за македонските натпреварувачи што се пријавуваат на талент шоуто „Ѕвезде гранда”.
„Македонскиот јазик, начинот на кој вие зборувате ни е многу интересен и мислам дека тоа е навистина секси.
Но, се уште не сме сретнале пејач од Македонија, навистина беше ретко, а да немаше голема емоција и големо срце кога пеат.” – вели Карлеуша за 1ТВ.

loading...