Марина Туцаковиќ се појави во јавноста во инвалидска количка и упати важна порака

Loading...

Нејзината борба сè уште трае.
Синоќа, по подолго време, Марина Туцаковиќ се појави во јавноста, на промоцијата на новиот албум на Сузана Јовановиќ. Таа веќе долго време се бори со рак на дојка.
– Ми се чини дека целиот мој живот е еден голем стрес. Во бизнисот, приватно, тука сега и здравствено. Јас сум навикната – рече Марина Туцаковиќ.
Туцаковиќ рече дека нејзиниот сопруг ѝ дава најголема поддршка во животот. Таа спомена дека не чита премногу весници, но дека ја нервира секојдневниот мониторинг на нејзината здравствена состојба.
– Аман луѓе, не давам медицински извештаи. Здравјето е, во крајна анализа, многу приватна, интимна работа – рече Марина.
Тукаковиќ им порача на сите што се борат со злобна болест како што е ракот, пред сè, да ги слушаат лекарите.

loading...
Loading...