Марина Туцаковиќ се разочара

Loading...

Марина Туцаковиќ веќе некое време се бори со тешка болест. Таа се уште се наоѓа во Германија и не се огласува пречесто, но кога тоа ќе го направи, главно испраќа порака која сите не тера добро да се замислиме.
Така сега Марина објави емотивна порака поради која многумина помислија дека Марина се разочара во овој за неа тежок период.
-Факт едека сите ви се пријатели до оној момент кога нешто ви треба, пишува на фотографијата која Марина ја објави на Инстаграм и додала свој коментар: Ова е повеќе од факт!

loading...