Марија Шерифовиќ во болки – пејачката е на голема мака

Loading...

Марија Шерифовиќ во последно време мака мачи со болките во грбот за што јавно се пожали и во своите видеа на Јутјуб.
Пејачката сега детално прозборе за ова.
-Се појавија некои одредени проблеми со дискусхернијата. Мислам дека многу млади во последно време го имаат истиот проблем. Дисциплината е важна во се, па така и во овој процес на лечење. Се трудам да бидам одговорна и да се придржувам до советите од лекарите, откри Шерифовиќ.
Пејачката наскоро ќе одржи и солистички концерт се со цел да собере средства за помош за лекување за малата Миња Матиќ.

loading...