Марија Шерифовиќ ја снимаше Џејла Рамовиќ додека спие на плажа, а со еден потег ја „извади од памет“

Loading...

Марија Шерифовиќ (34) и Џејла Рамовиќ (17), победничката во минатата сезона на „Sвездите на Гранд“, поминуваат многу време заедно, па така и жешките летни денови ги поминаа на иста дестинација – Шпанија.
Шерифовиќ еден момент сподели со следбениците на Инстаграм, снимајќи ја Џејла како спие на лежалка.


Бидејќи „ѓаволот не и давал мир“, Марија со шише вода ја натопи Џејла за да ја разбуди, а Рамовиќ беше шокирана, па скокна и почна да ја брка Марија во одмазда.

loading...