Марула салата со посебен додаток – Наместо краставици ставете го ова

Loading...

Направете вкусна салата со марула која е поразлична од сите други.
Овој пат не е додатокот краставица, туку ореви.
СОСТОЈКИ:
1 марула
1 шолја ореви
маслиново масло, оцет и сол
Се сече зелената салата, се стават сечени ореви, се става масло и зачини по избор и оцет.

loading...