Марфи закони за љубовта

Loading...

Еве неколку интересни Марфи закони поврзани со љубов:
 
1.Сите добри момци/девојки се зафатени.
 
2. Ако една личност е слободна, има причина.
 
3. Колку е некој подобар со вас, толку е подалеку од вас.
 
4. Мозокот , убавината , достапноста се константни.
 
5. Количината на љубов која некој ја чувствува за вас е обратно пропорционална со таа што вие ја давате.
6. Парите не може да купат љубов, но сигурно даваат поголема преговарачка позиција.
 
7. Најдобрите нешта во светот се бесплатни и вредат колку секој потрошен денар.
 
8. Секоја добра акција има не толку добра реакција.
 
9. Фините момци (девојки), завршуваат последни.
 
10. Ако ви се чини дека нешто е премногу добро да биде вистинито, најверојатно е.Еве неколку интересни Марфи закони поврзани со љубов:

loading...
Loading...