Масовен протест пред Собрание – Едно име имаме

Loading...

Комитите го запалија воздухот пред Собранието откако вечерва пред околу два часа започна масовниот протест на граѓаните против промена на уставното име на Република Македонија.
Пред Собранието се собираат многу револтирани граѓани кои како што велат не сакаат промена на Уставот, името и идентитетот.


Граѓаните инаку револтот кон промената на името во Република Северна Македонија го искажуваат и на социјалните мрежи.

loading...