Маче успива бебе

Loading...

Сѐ започнува кога Конар се буди од спиење и плаче. Но, затоа тука е мачето Стуи кое нежно го гали, смирува и успива малиот Конар, за потоа гордо да погледне во камерата, за да ја пофалиме за делото што го направила. Неверојатно!
Во продолжение погледнете го видеото од преслатко маче и бебе…Сѐ започнува кога Конар се буди од спиење и плаче. Но, затоа тука е мачето Стуи кое нежно го гали, смирува и успива ма

loading...
Loading...