Маја докажа дека е една од најзгодните пејачки на Балканот

Loading...

Хрватската пејачка Маја Шупут со своето момче Ненад Татаринов ова лето беше на годишен одмор од каде испрати низа провокативни фотографии. Но, нејзиното прекрасно тело е нешто со кое таа гордо се фали и после одморот.


Маја редовно објавува фотографии, а најголемо внимание привлекуваат оние на кои има што помалку облека.

loading...