Мајката и сестрата на Богдана Родиќ заминаа на луксузен одмор на кој не оди ниту Цеца- оваа дестинација е вистински рај

Loading...

Сестрата на Богдана Ражнатовиќ заедно со нејзината мајка заминаа на заслужен одмор далеку од Србија.
Имено Наташа Родиќ заедно со нејзината мајка Даниела заминаа на одмор во Египет од каде секојдневно споделуваат фотографии.
Двете видно расположени позираа, а на главата имаа и црвени цветчиња.

loading...