Мајката на Филип Живојиновиќ блесна во зелен фустан, а сите го коментираат тој детаљ

Loading...

Во домот на Лепа Брена денеска се е највесело, синот на нејзиниот сопруг Боба кој го сака како роден син се жени со пејачката Александра Пријовиќ.


Прославата е во тек, а во моментов пристигна и мајката на Филип, Зорица Накиќ која беше облечена во зелен фустан.


Таа инаку живее во Америка каде е мажена за некогашен кошаркар и има две деца.
Но овие денови она за што сите зборуваат е тоа дека семејството на Брена е во одлични односи со неговата мајка.

 

loading...