Мајки…

Loading...

Еден прекрасен текст деновиве се споделува на социјалните мрежи. Наменет е за мајките, прочитајте го!
„Драги мајки … Спијте со вашите деца, легнете со нив во кревет додека сакаат, завиткајте ги во меки и топли ќебиња…


Децата се мали само еднаш, кога ќе бидат големи ќе го бараат својот пат и нивниот простор…
Побрзајте, бидејќи времето ќе помине брзо…
Прегрнете ги и потпирајте се на нив, бакнувајте ги колку што е можно побргу, бидете доволно блиску за да го почувствуваат здивот и да слушнете чукачко срце…
Нема ништо поубаво во светот како посебната блискост на мајката и детето“!

loading...