Мајк Тајсон и неговата љубов гулабите

Loading...

Познат како е бестрашен борец, но сепак челичниот Мајк , има и своја нежна страна. Поранешниот светски боксерски шампион во супер-тешка категорија беше слаб на неговите птици, кои тој ги опиша како “мојата прва љубов”, вистинска траума преживел кога неговата една од неговите поранешни девојки сварила гулаб и го јадела  пред него.

“ Се гледав со една млада дама, и таа еднаш рече.” Јас не знам зошто ги одгледуваш тие  проклети птици, треба да ги јадеш . Таа грабнала еден гулаб и  го зготви, и продолжи да го јаде. Јас тоа не можев да го направам. Тоа едноставно не беше добар потег, токму и затоа е поранешна.“-откри поранешниот популарен боксер.

Запрашан како тоа  дозволил да се направи такво нешто, Мајк рече:
 “Тоа беше нејзината куќа, и ние живеевме на нејзина  сметка, така што таа можеше,a tие беа моето бегство, јас бев одвратно дебел, децата ме задеваа цело време, и моето уживање беа гулабите”- додаде Тајсон.Познат како е бестрашен борец, но сепак челичниот Мајк , има и своја нежна страна. Поранешниот светски боксерски шампи

loading...