Мајмун украл телефон и си правел „селфи“

Loading...

Во Малезија, мајмун украл телефон и неколку пати си направил селфи.
Закриѕ Роѕи (20), момчето сопственик на телефонот „се пофали“ со тоа на Tik-tok и ги објави сликите.
По два дена, животното го вратило телефонот.
Мајмунот го украл телефонот со знакче со јаболко од собата на момчето и во еден миг, се чини дека се обидел да го изеде.

loading...