Меланија снимена како пцуе

Loading...

Првата дама на САД изразила презир кон медиумските извештаи за одвојувањето на децата од родителите на американско-мексиканската граница пред две години, но и кон украсувањето на Белата куќа за време а Божиќ, откриваат разговорите кои тајно ги снимила нејзината поранешна помошничка Стефани Винстон Волкоф.

loading...