Металика: Не ги измачувајте затворениците во Гвантанамо со нашата музика!

Loading...

Фронтменот на хеви метал групата „Металика“ Џејмс Хетфилд реагираше на приказните дека во затворот Гвантанамо војската ја користи музиката од неговиот бенд за измачување на затворениците.Анонимен американски специјалец открива како фронтменот на Металика бил бесен кога разбрал дека војската ја користи нивната музика за измачување на затвореници во Гвантанамо.Хетфилд ја контактирал војската и побарал веднаш да престанат со ваквиот бизарен начин на измачување на затворениците, но наводно воена тајна е она што му одговорила војската.
МакфаксФронтменот на хеви метал групата „Металика“ Џејмс Хетфилд реагираше на приказните дека во затворот Г

loading...