Метеоролозите најавија кога ќе падне првиот снег

Loading...

Првиот снег oваа зима ќе падне на почетокот на следната 2020 година. Јануари ќе биде топол и сончев месец.
Промена и пад на температурите не очекуваат на првиот ден од ноември кога дневните температури ќе се движат околу 10 степени, а утринските ќе бидат околу 0.
Во текот на ноемви не очекува претежно врнежливо време со врнежи од дожд. Слично време со дневни температури од 5 до 10 степени ќе имаме и во декември, а утринската температура ќе биде неколку степени под нулата.

loading...
Loading...