Меѓу нив се Хрватска и Црна Гора: Ова се земјите кои успешно се справија со коронавирусот

Loading...

Листа на земји кои успешно се справија со коронавирусот и имаат или само мал број или воопшто немаат новозаразени, како и активни случаи на заболени од ковид-19.

loading...